duminică, 7 iulie 2013

Să curgă mierea...

Stupii, comuna Glodeanu Siliștea, județul Buzău
V-ați gândit vreodată care este energia produselor pe care le mâncați? Sunteți în căutarea acelor produse care amintesc de copilărie, de gustul autentic, sută la sută natural? Vă doriți alimente produse la țară? Le căutați prin piețele de producători tradiționali?
Noi oferim miere. Miere parfumată ca o zi frumoasă de vară, acea miere care-ți îmbată simțurile fără să-ți dăuneze cu a ei dulceață. Miere care te îndulcește și care-ți adună prietenii în jurul tău, la un pahar de limonadă în zilele călduroase... 

Mierea care tratează și care vindecă. Miere aromată de tei, miere de salcâm sau de floarea soarelui, din câmpiile bogate ale Bărăganului, miere de păpădie sau miere de rapiță. 


De stupi se ocupă chiar părintele Marian Tudor din Glodeanu. Un preot care iubește copiii și care încearcă de mai bine de trei ani să aducă un zâmbet pe chipul copiilor din comunitatea pe care o păstorește. Mulți dintre ei sunt copii fără posibilități. Pentru a-l cunoaște mai bine pe părintele Marian Tudor din Glodeanu și pe copii puteți să intrați aici. 
Părintele Marian Tudor din Glodeanu
Părintele a început această mică afacere din dorința de a-și ajuta propria familie. 
Părintele Marian Tudor la stupi
Stupii sunt mutați în funcție de perioada anului și de tipul de miere pe care părintele dorește să-l obțină. În cea mai mare parte a anului ei sunt ținuți în comuna Vizantea din județul Vrancea, într-o frumoasă pădure. 


Pentru mierea de floarea soarelui stupii au fost aduși la câmpie, în comuna Glodeanu Siliștea, în care locuiește părintele. Pentru mierea de tei au fost mutați în părțile Adjudului. 

Ne dorim ca toți cei care cumpără miere de la părintele din Glodeanu să fie mulțumiți. Să se bucure de gustul natural al mierii autentice, care nu are niciun fel de adaos de zahăr sau de siropuri. Un gust pe care-l recunoști dintr-o mie și la care te vei întoarce mereu cu plăcere. 


Stupii
Fratele părintelui din Glodeanu, la stupi
Cautăm persoane care doresc să distribuie mierea în București sau în alte orașe din țară, restaurante, ceainării care doresc să achiziționeze miere etc. și să susțină în acest fel o mică afacere de familie de care se ocupă un om bun, cu suflet de milioane. Părintele are și certificat de producător.

Pentru alte detalii sau informații părintele Marian Tudor poate fi contactat la numărul de telefon 0720281634 sau la adresa de e-mail mieredeglodeanu@gmail.com 

Vă mulțumim!

Un comentariu: